استئاریک اسید برای پوست نرمی و لطافت را به همراه دارد؟

بازدید: 965 بازدید
ااستئاریک-اسید-برای-پوست-شاخص

استئاریک اسید برای پوست چه کاربردی دارد؟

استئاریک اسید یک اسید چرب با زنجیره بلند است. در انواع منابع طبیعی از جمله شی باتر و روغن نارگیل رایج است.

مطالعات متعدد نشان داده است که محصولات حاوی استئاریک اسید برای پوست مفید می باشد. برخی از منابع طبیعی که حاوی استئاریک اسید هستند، مانند روغن نارگیل و شی باتر، خواص مرطوب کنندگی و ضد التهابی دارند.

این مقاله استفاده از استئاریک اسید برای پوست را با جزئیات بیشتری از جمله فواید آن و عوارض جانبی احتمالی که ممکن است ایجاد کند، مورد بحث قرار می‌دهد. همچنین توضیح می دهد که چگونه یک فرد می تواند از محصولات حاوی استئاریک اسید به طور ایمن استفاده کند.

استئاریک اسید چیست؟

استئاریک-اسید-برای-پوست-1

استئاریک اسید را به عنوان یک اسید چرب اشباع با زنجیره بلند تعریف می کنند. زنجیره بلند شبیه به دمی است که از 18 اتم کربن تشکیل شده است. اسیدهای چرب چربی ها را تشکیل می دهند.

در بسیاری از کرم ها و مواد آرایشی و بهداشتی که روزانه مورد استفاده قرار میگیرند از این ماده استفاده می شود. این ماده جزو ترکیبات ایمن برای پوست و مو است. در واقع این ماده جزء جدا نشدنی محصولات مراقبت از پوست است و در فرمولاسیون اکثر این محصولات مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد مرطوب کننده به طور معمول در سه دسته تقسیم می شوند:

  • مواد مرطوب کننده
  • نرم کننده
  • مسدود کننده

استئاریک اسید یک نرم کننده است که به لطیف شدن و نرم شدن پوست کمک می کند. این ترکیب می تواند با  بستن روزنه های پوست از تبخیر آب از سلول های سطح پوست جلوگیری کند و رطوبت پوست را حفظ کند.

اسید استئاریک بی نظیر است زیرا به عنوان سورفکتانت نیز عمل می کند. اساساً ماده ای است که به پاکسازی پوست کمک می کند. به همین دلیل است که در بسیاری از مواد پاک کننده یافت می شود. به زبان ساده ، این ماده کمک می کند آب و روغن و آلودگی ها به هم متصل شوند و به راحتی از سطح پوست پاک گردد.

استئاریک اسید در انواع چربی های حیوانی و گیاهی وجود دارد. به عنوان مثال، استئاریک اسید یک جزء مهم در شی باتر است. حدود 2٪ روغن نارگیل را تشکیل می دهد و در روغن دانه گلرنگ وجود دارد.

شی باتر و روغن نارگیل از اجزای محبوب در محصولات مراقبت از پوست مانند کرم ها و مرطوب کننده ها هستند.

بیشتر بخوانید:

فواید استفاده از استئاریک اسید برای پوست

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد استفاده از محصولات حاوی استئاریک اسید برای پوست به موارد زیر کمک کند:

  •      کاهش علائم اگزما
  •      کاهش التهاب
  •      حفظ رطوبت در پوست

یک فرد باید قبل از استفاده از محصولات حاوی استئاریک اسید برای درمان یک بیماری خاص پوستی، با یک پزشک یا متخصص پوست صحبت کند.

کرم های حاوی استئاریک اسید

استئاریک-اسید-برای-پوست-خشک

برخی تحقیقات نشان داده اند که کرم های حاوی دوکوسانول و استئاریک اسید می توانند به ضایعات پوستی کمک کنند. دوکوسانول یک درمان موضعی برای دوره های مکرر تبخال ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس است.

هنگامی که محققان ضایعات ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس را با کرم های حاوی استئاریک اسید و دوکوسانول درمان کردند، کاهش قابل توجهی در پیشرفت و شدت ضایعات مشاهده شد. کرم ها باعث می شوند پوست کمتر قرمز و زخمی به نظر برسد.

شی باتر

شی باتر حاوی استئاریک اسید است. تولیدکنندگان لوازم آرایشی اغلب از شی باتر در محصولات مراقبت از پوست خود استفاده می کنند زیرا دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد کرم های حاوی شی باترا می توانند علائم اگزما را کاهش دهند.

روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی دیگر از مواد طبیعی حاوی استئاریک اسید است که می تواند برای پوست مفید باشد.

مطالعات نشان داده اند که روغن نارگیل بکر دارای اثر ضد التهابی در شرایط آزمایشگاهی است. علاوه بر این روغن نارگیل می تواند چندین فایده در مراقبت از پوست داشته باشد:

  •      روغن نارگیل به عنوان یک مرطوب کننده، در درمان پوست های خشک خفیف تا متوسط موثر است.
  •      روغن نارگیل بکر شدت اگزمای خفیف تا متوسط را کاهش می دهد.
  •      خاصیت ترمیم زخم دارد.
  •      کاهش التهابات پس از آفتاب گرفتن.
  • مطالعه‌ای در سال 2021 به بررسی روغن نارگیل بکر و توانایی آن در مقابله با اثرات منفی ضدعفونی‌کننده‌های دست مبتنی بر الکل پرداخت، زیرا استفاده مکرر از این ضدعفونی‌کننده‌ها می‌تواند منجر به آسیب پوست شود. این مطالعه نشان داد که استفاده از روغن نارگیل بکر روی دست ها در طول شب میتواند به حفظ رطوبت قبل از استفاده از ضدعفونی کننده در روز بعد کمک کند.

روغن-نارگیل

تاثیر استئاریک اسید بر روی پوست حساس

بررسی ها نشان میدهند که استفاده از یک مرطوب کننده حاوی استئاریک اسید مانند شی باتر و روغن نارگیل بر روی پوست های حساس هیچ گونه عوارض جانبی طولانی مدت نداشته و باعث تسکین التهاب و قرمزی پوست نیز شده است.

عوارض جانبی احتمالی استئاریک اسید

اگرچه استفاده از استئاریک اسید به شکل روغن نارگیل یا شی باتر ممکن است بی خطر باشد، اما این موضوع در مورد استئاریک اسید خالص صادق نیست.  شکل خالص این ماده شیمیایی ممکن است باعث موارد زیر شود:

  1.      تحریک پوست
  2.      تحریک جدی چشم
  3.      آسیب جدی چشم
  4.      تحریک تنفسی

علاوه بر این، مواد طبیعی حاوی استئاریک اسید ممکن است برای همه مناسب نباشد.

به عنوان مثال، مطالعات بیان می کنند که نارگیل رایج ترین آلرژن غذایی در محصولات مراقبت از پوست است. برخی از افراد ممکن است از طریق تماس پوستی نسبت به نارگیل واکنش آلرژیک داشته باشند. بنابراین افرادی که به نارگیل حساسیت دارند باید از محصولات مراقبت از پوست حاوی محصولات روغن نارگیل اجتناب کنند.

اگر افراد نگران آلرژی هستند، بهتر است با پزشک یا متخصص پوست مشورت کنند.

نحوه استفاده از استئاریک اسید برای پوست

هنگام استفاده از محصول حاوی استئاریک اسید، فرد باید دستورالعمل های شرکت سازنده را دنبال کند.

افراد همچنین باید قبل از استفاده از محصولات حاوی استئاریک اسید برای اولین بار، آزمایش پچ انجام دهند.

همچنین ممکن است فرد برای مشاوره بیشتر با پزشک یا متخصص پوست صحبت کند.

خلاصه کلام

استئاریک اسید جزء رایج محصولات مراقبت از پوست است. برای بسیاری از افراد، استفاده از محصولات حاوی استئاریک اسید راهی ایمن و موثر برای درمان انواع مشکلات پوستی است.

با این حال، استفاده از استئاریک اسید خالص می تواند اثرات نامطلوبی داشته باشد. علاوه بر این، محصولات حاوی استئاریک اسید ممکن است برای افراد مبتلا به آلرژی های خاص نامناسب باشد.

شما میتوانید محصولات مراقبت از پوست حاوی استئاریک اسید را به صورت آنلاین خرید کنید:

امیدواریم از مطالعه این مقاله بهره برده باشید. اگر برای اجرای اصول و راههای  مراقبت از پوست به کمک نیاز دارید،به فروشگاه اینترنتی آیریک تجهیز ورود کنید و برای انتخاب بهترین محصولات با کارشناسان آیریک تجهیز در تماس باشید.

مشاوره

منبع: What is stearic acid

دسته‌بندی مراقبت از پوست مرطوب کننده
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت